Jessica Simpson are un al treilea copil

38 de ani cântăreț american, actriță și gazdă TV Jessica Simpson a devenit o mamă a multor copii - a apărut al treilea copil, fată. A treia sarcină a actritei a fost foarte dificilă - cu preeclampsie, edem, hipertensiune arterială și o serie de alte complicații, așa că Simpson stătea în clinică de mai multe ori, speriindu-și fanii. Dar nu a fost pentru nimic - fiica sa născut, potrivit medicilor, perfect sănătoasă.

Jessica a fost considerată anterior un simbol de sex nerostit, era renumită pentru aspectul păpușii ei, o figură frumoasă și era un vis imposibil și imposibil de întreținut de milioane de oameni din întreaga lume. Fotografiile ei au împodobit coperțile revistelor celor mai buni bărbați din lume.

Dar la un moment dat actrița ma oprit. Cifra sa "răspândit", în ultimii ani, Simpson a suferit de supraponderali și sa luptat cu ea fără succes. Ea însăși a mărturisit în mod repetat jurnaliștilor că nu poate refuza mâncare nesănătoasă, mâncare fast-food, în special în timpul sarcinilor. În timpul celei de-a treia sarcini, Jessica, de exemplu, a câștigat mai mult de 40 kilograme, care este de câteva ori mai mare decât standardele medicale.

O fată nou-născută sa născut cu o greutate mare de 4,5 kilograme.

Jessica însăși a spus milioane de abonați pe rețelele sociale despre un eveniment semnificativ pentru familia ei, însoțind mesajul cu o imagine a copilului din clinică. Fata a fost numită Birdie Mae Johnson.

Tatăl copilului lui Jessica este fostul jucător NFL Eric Johnson. Anterior, actrita a fost intr-un frate cu un muzician Nick Lachey, dar nu a functionat pentru a concepe un copil in acea casatorie, ceea ce ar fi influentat decizia cuplului de a pleca.

Eric Jessica a jucat nunta în 2002.

sarcină

dezvoltare

sănătate